GRÀCIES A TOTS!. Més informació a El Poll.

dissabte, 14 de novembre del 2009

Nova incorporació a Llagostera Decideix

L'entitat llagosterenca Manaies de Llagostera, és una de les altres associacions que s'ha unit a donar suport a la consulta popular sobre la independència a Llagostera pel proper 13 de desembre. D'aquesta manera, Manaies de Llagostera, s'uneix a Llagostera Decideix juntament amb el Butlletí, la Colla Gegantera de Llagostera, Joves per la terra, el Bell Matí més les més de 30 persones a títul individual.
Animem a que més entitats i persones s'addereixin a Llagostera Decideix, enviant un correu electrònic a llagosteradecideix@gmail.com

D'altra banda, per aquest divendres 20 de novembre hi ha prevista una festa al polivalent anomenada "La Festa Decideix", on es recaudaran diners per a dur a terme la consulta. (sortirà un programa a part).

També des de la plataforma, participarem el diumenge 22 de novembre a l'aplec independentista que organitzen Joves per la Terra, on es faran diversos parlaments i s'ampliarà informació sobre la consulta a tots els assistents al parc de la Torre de Llagostera.

1 comentari:

  1. Benvolguts veïns de Llagostera ens fa sentir un gran orgull la capacitat d'organització i les ganes de fer sentir la nostra veu arreu.Per això des del Salvem Llagostera volem donar-vos el nostre humild recolzament enviant un mail massiu a tots els participant de la nostra plataforma per a trobar-nos tots el dia 22 al Parc de la Torre. Gràcies
    El Llimac

    ResponElimina